Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Рийз Уидърспун застава срещу бившия в съда

отпечатай новината

02.10.2019 11:27 | Видян 1419 пъти

 Рийз Уидърспун застава срещу бившия в съда

Рийз Уидърспун ще се появи в съда срещу своя бивш съпруг Раян Фелипе. Актьорът е обвинен от бившата си приятелка Елси Хюит в нападение и физически тормоз. Тя съди Фелипе за 1 млн. долара, след като през 2017 година подава оплакване в полицията, че той я е ритал и удрял, както и че я бутнал по стълби.

Инцидентът се случва на 4 юли, а актьорът отрича всички обвинения. Делото ще започне на 15 октомври, а Рийз Уидърспун се очаква да застане на страната на Хюит. Актрисата и Раян Фелипе бяха женени от 1999 до 2007 г. и имат две деца – 20-годишната Ава и 15-годишния Дикон.

В съдебните документи, цитирани от ET, Филипе твърди, че се е защитавал от Хюит по време на инцидента. В показанията му се казва, че двамата отишли на купон в Малибу на 3 юли, но актьорът не е искал да присъства на партито. В края на вечерта, той се прибрал вкъщи с друга женска компания.

„Фелипе беше шокиран от облеклото на Хюит и беше притеснен, че децата му могат да видят снимки, на които баща им е с такава жена“, се казва в документите. Показанията продължават, като посочват, че към 2:30 сутринта на 4 юли, Фелипе е бил събуден от силен шум вкъщи.

Той бил загрижен за сигурността на жената, с която е бил, когато срещнал Хюит пред спалнята си. „Фелипе се е опитал да блокира ударите на Хюит и опитите ѝ да влезе в спалнята“. Актьорът отрича и твърдението, че блъснал бившата си приятелка по стълбите.

След като подава оплакване в полицията, Фелипе получава ограничителна заповед, която му забранява да се доближава на 100 метра от Хюит.

Източник: tialoto
Снимка: Reuters

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !