Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Победителят в Игри на волята е ясен

отпечатай новината

03.10.2019 16:46 | Видян 1668 пъти

Победителят в Игри на волята е ясен

Фитнес инструкторът Александър Кирилов от племето на траките е най-спряганият за победител в хитовото риалити по „Нова“ „Игри на волята“, узна „Галерия“. Освен със сила и издръжливост, Алекс се откроява и с острия си ум и природна интелигентност. Неслучайно останалите от племето му го смятат за заплаха и вече обмислят стратегии как да го отстранят.

Любопитна подробност е, че „Игри на волята“ не е първото тв предаване, в което инструкторът от Петрич участва.

Миналата година той игра в „Стани богат“, където се представи достойно и направи силно впечатление на зрителите със своята начетеност. Алекс се отказа на сумата от 2500 лева, макар че можеше да спечели много повече. „Нравствени писма до Луцилий“ на Сенека е любимата ти книга. Респект за това - очевидно се интересуваш от философия и психология“, впечатлен бе водещият на „Стани богат“ Михаил Билалов.

В „Игри на волята“ Алекс също се показва като добър психолог, умее да преценява своите съотборници и в трудни моменти запазва самообладание. Той неведнъж е печелил решаващи битки и е ключов играч за племето на траките.

„Алекс е моят фаворит – умен, спокоен и можещ“,  „Алекс трябва да спечели голямата награда, защото притежава всички качества на победител в тази игра“, „Такива хора искаме да гледаме по телевизията – които се раздават във всичко на 100%! Истински джентълмен“, гласят част от позитивните коментари за фитнес инструктора.

Както „Галерия“ писа, отново в името на играта, Алекс е жертвал и личния си живот. Преди няколко месеца се е разделил с приятелката си, за да може изцяло да се съсредоточи върху предаването и да бъде с бистър ум.

„Смятам, че единственият начин да изпиташ пълно щастие е когато то е споделено. Трябва да имаш човек до себе си, с когото да гои изживееш. Аз съм щастлив вече 2 години и половина с моята приятелка Даяна“, разказа Алекс в „Стани богат“. Жаждата за победа обаче си има своята цена…

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !