Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Точни прогнози и страхотни печалби за играчите на Еврошанс

отпечатай новината

10.10.2019 15:55 | Видян 912 пъти

Точни прогнози и страхотни печалби за играчите на Еврошанс

През последните няколко дни участниците в числовата игра „Еврошанс“ преживяха моменти, изпълнени с късмет, добри новини и страхотни суми. Много играчи направиха точни прогнози в пунктовете на „Евробет“и печалбите им на закъсняха.

 

Един от щастливците, които успяха да запишат страхотен резултат, е Цанко Цветанов от Правец. По професия той е шофьор и често се шегува, че дългогодишният му опит зад волана явно му помага да се придвижва и по пътищата на късмета. Благодарение на безпогрешната си прогноза от 9 числа, на която залага 30 стотинки, сега Цанко отнася сумата от 12 000 лева.

В списъка с късметлии следват трима участници с печалби по 10 000 лева. 24-годишният икономист Али Реджеб от Крумовград е първият от тях. Той грабва петцифрената сума след като отгатва 9 от 10 числа в „Еврошанс“. Със същия успех може да се похвали и варненецът Галин Колев. Към тях двамата се присъединява и Росен Симеонов от София, който не за първи път изпитва емоцията на късмета.

Едно перфектно предвиждане донесе 6 000 лева на Кънчо Русев от Селиминово. Той е земеделски производител и твърди, че за да спечелиш трябва да си търпелив, както когато засаждаш нова реколта.

Нови двама участници попълниха алеята на славата на „Еврошанс“! Те познаха всичките си 7 числа и със залог от 1 лев спечелиха по 5 000 лева. Това са Васил Маринов от София и Тошко Димитров от Елин Пелин. Техни събратя по късмет от Чакаларово, София и Чорбаджийско се радват на печалби по 4 000 лева.

Тегленията на играта „Еврошанс“ можете да следите в пунктовете на „Евробет“ и на eurobet.bg. Забавлявайте се и с мобилното приложение, което можете да свалите от ТУК.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !