Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Шарън Стоун: Първичен инстинкт не би могъл да се снима днес

отпечатай новината

23.10.2019 16:17 | Видян 1804 пъти

Шарън Стоун: Първичен инстинкт не би могъл да се снима днес

Шарън Стоун не вярва, че култовата лента, изстреляла я директно на върха на Холивуд, „Първичен инстинкт“ не може да бъде заснета днес.

“Мисля, че „Първичен инстинкт“ беше заснет в точното време. Той изрази всички наши страхове и съмнения. Тогава жените тъкмо започваха борбата за правата си”, каза Стоун в интервю за списание Allure, чиято корица украси този месец.

“Това е интригуващ филм днес, но може ли да се снима сега? Съмнявам се, че би се превърнал в сензация, както по онова време”, допълва звездата. Лентата от 1992 г. е известна с откровените си сцени, като емблема ще остане разпитът, който Майкъл Дъглъс в ролята на детектив води с Шарън Стоун, в ролята на основен заподозрян за убийство и нейното кръстосване на краката с късата бяла рокля.

Въпреки звездният си статус и доказаните актьорски способности Стоун сподели, че е изживяла доста тежък период около 40-тата си годишнина. “Не получавах работа, защото ме смятаха за прекалено възрастна за актриса в Холивуд. Мъжете не искаха да излизат с мен, защото никой не иска да се занимава с жена, която има малки деца. Въпреки всичко това, 40-те бяха период, в който започнах да разбирам самата себе си. Смятам, че тогава бях най-красива”, заявява Стоун.

Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !