Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Криско става четник на Ботев

отпечатай новината

23.10.2019 16:33 | Видян 1507 пъти

Криско става четник на Ботев

Режисьорът Максим Генчев ще покани рапъра Криско да изиграе ролята на четник във филма за Христо Ботев, за който в момента набира средства.

"Филмът за Ботев има своята публика - българите над 35. За да бъде гледан и от деца, ще поканя Криско за ролята на четника Вуто Търновеца", написа Ганчев в личния си профил във Фейсбук и си качи снимка и с изпълнителя. Малко по-късно режисьорът явно премисли идеята си и изтри снимката и думите си.

Самият Криско засега не е коментирал дали би се включил във филмовия проект, но определено ролята на четник би му паснала добре, пък и би му била от полза за спечелване на нови фенове.

Младият татко се ожали вчера във Фейсбук, че понякога някои почитатели не го оставят на мира, защото искат нон стоп снимки заедно. "Изпълнителят има чувства, личен живот, физическо и психическо състояние като всеки друг. Изпълнителят не е експонат! Ако поискаш нормално, никой няма да ти откаже", пише габровецът и пояснява, че подобна случка му се е случила наскоро, на безплатен концерт.

Работното заглавие на филма за Ботев е "Гарванът грачи", а сюжетът ще проследи последните 100 часа на Ботев. Авторът все още набира средства за лентата, чийто продуцент е компанията на жена му Десислава Ковачева "Дема филм".

Генчев периодично публикува части от сценария във Фейсбук, като последното, което написа е, че търси пътуващи до Одрин. "Които от вас имат път към Одрин, моля да закупят няколко феса и да ги дарят. Един фес струва 5 лв. За филма за БОТЕВ ще трябват около 300 феса. Ще трябват и ширити, платове, шивачи, тъй като костюмите ще се късат, дупчат и кървят и няма начин да се наемат!", предават от Телеграф.    

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !