Мика показа увиснал бюст

Гърдите на Мика Стоичкова са увиснали грозно от...

Д-р Неделя Щонова издава дебютна книга

Популярната телевизионна  водеща и специалист...

Нина Николина с нова програма и концерт на 2 ноември

отпечатай новината

24.10.2019 11:35 | Видян 802 пъти

Нина Николина с нова програма и концерт на 2 ноември

На 2 ноември ни предстои истинско фолклорно приключение в компанията на Нина Николина и група страхотни музиканти.


За концерта през зимния месец певицата е подготвила нови песни в различни размери и така колекцията е завършена – ръченица, пайдушко и варненско хоро.

Изненадата за вечерта ще е не само музикална, защото вдъхновението на Нина е без ограничение. Певицата ще бъде облечена с носия, която сама е ушила специално за концерта!

Проектът “Нина Николина Live” е с неподражаем стил, който включва български народни песни, които са погледнати по различен от традиционния начин, събиращ фолклор, етно джаз, фламенко и вокални и инструментални импровизации.

 “С проекта  „Нина Николина Live” си поставям за цел да покажа как една самобитна, национална музика може да бъде направена разбираема и близка за хора от различни страни и  култури. Желанието ми на артист е да покажа, че в музиката премахването на границите, всъщност само сближава хората и ги кара да откриват общото в своите култури, да се разбират и приемат по-добре едни с други“, споделя изпълнителката.
 
На сцената с Нина Николина ще се качат виртуозните музиканти - Калин Вельов - барабани и перкусии, Мартин Ташев - тромпет и вокал, Ясен Велчев - клавишни, Таня Първанова - вокал. Концертът е с ефектна мултимедия, която допринася за изживяването в клубна атмосфера.


БИЛЕТИ на предварителна продажба в мрежата на EVENTIM на цена 15 лева и на входа в клуба в деня на концерта 20 лева.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !