Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Дворецът публикува нова снимка от ЧРД...

Принц Луи празнува шестия си рожден ден днес и нова...

Разговори за кармата с Хули Леонис

отпечатай новината

24.10.2019 14:23 | Видян 1092 пъти

Разговори за кармата с Хули Леонис

Ексклузивно авторът на Уроците на Сатурн, Луната – нашата истинска същност и Ретроградните планети ще отговори на въпросите на читателите по темите за кармата и родовата енергия.

Желаещите могат да ги изпратят предварително на e-mail адрес: books@apostrof.bg. Разговорите ще бъдат на 24 октомври 2019 г. от 19:00 ч. в  Книгата, ул. Георги С. Раковски №193 в София

Хули Леонис е завършил специалност „Класическа астрология“ в Академията по астрология в Москва. Специализирал е в сферата на човешките взаимоотношения, винаги актуална и важна тема в живота на всеки от нас: отношения родители – деца, партньорски взаимоотношения, връзката на човека със самия себе си. Неговият индивидуален подход се базира на преплитане между астрологичното и психологичното познание.


Пътят на душата през зодиака
   

Пътят на душата в дванайсетте зодиакални знака се свързва с различни стъпки от еволюцията на душата, които ни дават различни уроци. Позицията на астрологията е на много високо духовно и интелектуално ниво. Човек трябва да бъде готов да научи истината за себе си и да разбере, че действително душата следва определен път. Настоящата книга ще ви разкрие всичко за енергията на зодиакалния знак и посоката, която е поела душата ви. Това не е умението, което владеете, а което трябва да развиете в настоящия живот, за да сте щастливи. Предстои ви едно вълнуващо пътуване в най-ценната езотерична наука за тайните знания – астрологията.


Ретроградните планети


Ретроградните планети дават една различна гледна точка към живота. Тя е лична и съкровена, но едновременно с това и много уплашена, гледна точка, която се страхува да излезе на светло и да се слее с енергията навън. Хората, които отработват енергията на ретроградните планети, често се чувстват като затворници, но пазачите в този затвор са самите те. Тяхната задача е отново да се свържат със света, който ги заобикаля, и то по един здравословен начин.
Осъзнаването на уроците на ретроградните планети  е много важна предпоставка за щастие в живота на онези, които ги имат в рождената си карта. Познаването на техния характер помага да разберем по-добре хората около нас. А познавайки по-добре един човек, ние по-лесно го приемаме и обичаме.
Тази книга вдига завесата над темата за ретроградните планети и ги представя по един достъпен и разбираем начин. Те са представени като психологически характеристики, които се проявяват в ежедневния ни живот, а астрологията е използвана като база за анализа.


Уроците на Сатурн


Настоящата книга ни разкрива какви са уроците на Сатурн – планетата, която свързва в живота ни миналото с настоящето и бъдещето. Припомня ни какво не сме научили, както и какво трябва да научим, за да сме щастливи в бъдеще. Без да се изправим пред уроците на Сатурн и да се справим с тях, ние няма как да сме щастливи. Само че има едно условие – за да можем да се справим с тези уроци, ние трябва да сме зрели, мъдри и да сме овладели страховете си. Не успеем ли да направим това, Сатурн ще бъде най-голямото предизвикателство в живота ни. Успеем ли обаче, тогава ще се насладим на зрялото и заслужено щастие и ще се възхищаваме на собствената си сила.
В този том има както застъпено астрологичното познание, така и елементът на изследването на родовата енергия. Книгата е незаменим спътник на всеки човек в процеса на опознаването на себе си.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !