Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Най-добрата снимка на Риана

отпечатай новината

24.10.2019 18:08 | Видян 1742 пъти

Най-добрата снимка на Риана

"Френските фенове на Риана са диви. Те я ​​обичат толкова много и тичат на няколко пресечки зад колата й, когато тя пътува из града.

Този кадър е направен на Парижката седмица на модата през 2014 г. Това беше първият ден, когато тя пристигна в Париж и затова нещата бяха особено интензивни", казва фотографът Денис Льополд.

"Току-що напуснахме шоуто Balmain и беше наистина трудно да се доберем до огромната тълпа от хора до колата. Когато влязохме вътре, веднага бяхме заобиколени от хора. Ако погледнете отблизо, един от феновете отвън е с телефон, зададен в режим на запис - не мисля, че всъщност можете да видите нещо през стъклото, но все още се опитвате. Беше доста зловещо, почти малко страшно. Риана е свикнала с подобни ситуации, но дори за нея този момент беше някак луд.

Гледайки изражението й и начина, по който гледа камерата, не мисля, че в този момент е знаела, че ще снимам. Много е истинско. Понякога, когато видите известни личности в новините, те почти не изглеждат като хора с емоции. Но тук, въпреки че тя е в бизнеса още от юноша, можете да видите тази емоция на снимката", обобщава фотографът.


За повече информация: Тheguardian.com

Photograph: Dennis Leupold, Paris, 2014.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !