Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Годеж във Фермата зарадва участниците с месо

отпечатай новината

25.10.2019 17:00 | Видян 1539 пъти

Годеж във Фермата зарадва участниците с месо

Годежът на софтуерния милионер Митко Караиванов и любимата му Ваня във „Фермата: Нов свят“ се превърна в събитие не само заради емоционалните ритуали по взимането на булката и въвеждането на младите в символичният им нов дом, но и заради включването на месо  в празничното меню.

Специално за вечерята масата от лятната кухня бе изнесена на двора и отрупана с разядки, баница, и най-важното – цяла тава със сочно печено агне.

"Вече два месеца не съм ял месо и направо полудявам. Чувствам се друг човек. Цял живот ще си спомням как съм ял месо, благодарение на човек, който не го помирисва“, заяви с блаженна усмивка военният Станислав, визирайки вегетарианските навици на младоженеца.

„Аз мисля, че получих оргазъм, когато видях тази пълна маса и особено това агънце! Благодаря на Боговете на агнетата, че се смилиха над нас и ни дадоха това месце!“, добави бизнесменът Митко Калайджиев.

Между наздравиците и усещането за споделено щастие фермерите бяха изненадани от фолклорен оркестър. Кръшно хоро и юнашки песни се извиха в чест на двойката, а бъдещата булка отсече:

"Този ден е най-щастливият в живота ми!"

IT специалистът и половинката му се запознават преди шест години в рок бар, в който тя е сервитьорка. Любовта им пламва от пръв поглед и почти моментално заживяват заедно. Караиванов узря за решението за годеж с момичето си на третата седмица във „Фермата“. Той призна, че Ваня значи всичко за него и иска да я направи щастлива, независимо от недоверието си в брака като институция.

Източник: Monitor



автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !