Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Британски депутатки бранят Меган: Не я разкъсвайте!

отпечатай новината

31.10.2019 15:07 | Видян 1631 пъти

Британски депутатки бранят Меган: Не я разкъсвайте!

Напоследък Меган Маркъл сякаш свикна с критиките в медийното пространство. Те я съпътстват почти след всяка нейна обществена проява. Сред последните негативи срещу херцогинята на Съсекс бе участието ѝ във филм, в който споделя колко ѝ е било трудно като член на кралското семейство.

Все пак сега съпругата на принц Хари има и защитници. Така тя дори благодари по телефона на британската депутатка Холи Линч, която организира отворено писмо в нейна подкрепа срещу любопитството на медиите, съобщи ДПА.

Повече от 70 жени, избрани в Камарата на общините, подписаха вчера отвореното писмо, изразявайки солидарност с херцогиня Меган срещу „често безвкусните и подвеждащи новини, отпечатани в редица национални вестници“ за нея и семейството ѝ.

Линч каза по телевизия ITV, че Меган ѝ е благодарила за подкрепата и отвореното писмо, в което пише, че жените на обществена длъжност разбират през какво преминава тя, макар и ролите им да са различни.

„Изразяваме солидарност с нея, че жените, които са публични личности, не трябва да бъдат разкъсвани в пресата или по друг начин“, каза Линч.

Писмото посочва, че някои от твърденията за Меган могат да бъдат описани като „остарели и колониални“.

„Очакваме националните медии да имат почтеността да определят кога някоя новина е с национален интерес и кога с нея се цели само да бъде разкъсана една жена без причина“, пише също в него.

Източник: tialoto
Снимка: Reuters

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !