Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Мег Райън се раздели с годеника си

отпечатай новината

31.10.2019 15:38 | Видян 1685 пъти

Мег Райън се раздели с годеника си

На Меган Райън, изиграла едни от най-романтичните роли в Холивуд, не ѝ върви в любовта в живота. Актрисата се раздели с годеника си – музиканта Джон Меленкамп след 8-годишна връзка, съобщи Контактмюзик.

Явно отношенията им са се влошили скоро, защото Мег бе забелязана да не носи годежния си пръстен. Мег Райън и Джон Меленкамп се сгодиха през ноември миналата година. Тя е на 57 години, а той – на 68.

Актрисата неотдавна каза, че не бърза да се омъжва, защото иска да работи, да продуцира и режисира, и да се грижи за двете си деца – 15-годишната Дейзи и 27-годишния Джак. Тя заяви, че най-голямата ѝ амбиция е тяхното щастие.

Мег Райън има несполучлив брак с актьора Денис Куейд, който е баща на Джак. Двамата се ожениха през 1991 г. и се разведоха през 2001 г. Райън е казвала, че трудно е преживяла развода, но той я е направил по-добър човек.

Тя е изиграла доста романтични роли в киното, сред които са „Когато Хари срещна Сали“, „Безсъници в Сиатъл“, „Френска целувка“, „Град на ангели“ и „Имате поща“.

Източник: tialoto
Снимка: Reuters

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !