Военното ни ръководство обсъждало с...

Декларация, прочетена от парламентарната трибуна от...

Ким Кардашиян се натиска с Ема...

Ким Кардашиян и Ема Робъртс се целунаха по време на...

Зара от Биг Брадър на ин витро в България

отпечатай новината

04.11.2019 16:06 | Видян 2145 пъти

Зара от Биг Брадър на ин витро в България

В отчаяна битка за наследник се е впуснала брадърката Зара. Риалити звездата, чието име е Светлозара Трендафилова, се върна в България, за да се подлага на ин витро процедури.

Зара от години живее в чужбина, заедно със съпруга си Ерик Уотсън. И след като взе всичко от родния светския живот, атлетичната брюнетка замина за Дубай, където изненадващо се омъжи след куп афери.

От 2016 година тя е омъжена за лекоатлета Ерик Уотсън, който я уредил да участва в триатлон, а покрай съвместните занимания, двамата се влюбили до уши.

Месец по-късно се състоя и сватбата. Двойката заживя в Австралия, откъдето е младоженецът, но на няколко пъти си идваха в България.

Последното им идване тук обаче е за ин витро процедури. И ако нещата не се получат, двамата са решени да пробват и навън.

„Ако тук не се случат нещата, ще продължим извън България да пробваме, но няма да се откажем. Вече ми е време да имам бебе”, категорична била Зара, пише „Телеграф”.

Преди дни хубавицата била забелязана да се весели в столично заведение. Палавата брадърка дълго време бе гадже със скандалния бандит–Иван Танев–Универсалния, като дори замина с него за Дубай.

Бившият й любим бе обявен за международно издирване от Интерпол заради участие в престъпни схеми. Варненката първо избяга с него, но после й омръзна играта на криеница и го заряза.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !