Любимата храна на Кралицата била за...

Покойната кралица може и да е похапвала от най-добрите...

Отиде си режисьорката Мариана...

Тази нощ си отиде режисьорката Мариана...

Мария Шарапова на среща с горили

отпечатай новината

17.11.2019 09:55 | Видян 1504 пъти

Мария Шарапова на среща с горили

Бившата номер 1 на световния тенис Мария Шарапова замени корта с малко по-диво място. Руската тенисистка влезе в джунглата на Руанда и се срещна лично с местните представители там. Шарапова се отдаде на заслужена почивка след не толкова задоволителен сезон, в който изигра скромни 48 мача.

В момента бившата приятелка на Григор Димитров лекува контузия в рамото, която ѝ пречи да играе на топниво. Затова Шарапова е избрала и малко по-топла дестинация от студената Русия, където да се откъсне за малко от професионалните ангажименти.

Маша сподели серия от снимки от ваканцията си, която включваше посещение на Руанда и Ботсвана. В южноафриканската държава, тя си направи едно дълго сафари, на което видя отблизо дивия живот на страната. Тенисистката се срещна със слонове, преследва леопард, стадо бизони и зебри и още много други красиви животни.

„Защо никой не ми беше казал, че задължително трябва да отида на сафари“, пише под снимките руската красавица. Тя показа на своите фенове и красивите пейзажи на Ботсвана, а на една от снимките се вижда и новият любим на Шарапова. За връзка между нея и бизнесмена Александър Джилкес се заговори още през 2018 година.

По време на тазгодишната седмица на модата в Париж те се появиха под ръка на ревюто на Givenchy, където Мария впечатли със стилен зелен костюм. От модния подиум двамата явно са се насочили към по-екзотичните дестинации.

След сафарито в Ботсвана, Мария и Александър посетиха и Руанда, където имаха лична среща с няколко горили. „Ботсвана, влюбихме се в страната. Наистина“, пише тенисистката под няколко снимки на местните представители на джунглата. Тя уточнява, че с любимия й са станали рано, за да наблюдават горилите, преживели са истинска буря и са видели как баща носи малкото си на гръб. „Толкова специално“, завършва Шарапова.

Пътешествието на тенисистката и нейния възлюбен най-вероятно ще продължи, но засега тя не издава коя ще е следващата дестинация. Самата Шарапова даже загадъчно пита своите последователи „Накъде сега?“, споделяйки селфи от вертолет.

Източник: tialoto
Снимка: Instagram

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !