НАЙ-НОВИ
Рекордна година за България по брой...
България уверено върви към целта си в туризма за 2024 г....
И ДА, И НЕ! Римини с бг гозби, но и с нов екип
20.11.2019 10:39 | Видян 1277 пъти
Той е познат на разбиращите от храна в София от последната си явка – Кармаре – уви, закрития ресторант за прогресивна кухня, преди това от Катедрал и други вкусни места. Важно е обаче да се промени и персоналът на фронт деска, ако можем така да се изразим.
Жената зад щанда е важен фактор за приемането или отхвърлянето на всеки търговски обект, а мултиплицираните тук героини като от легендарния соцсериал идват в повече и като бройка (нали така се казваше в онази епоха), и като маниер. Може да се поработи и върху липсващия уют – странно е, когато екстериорът на един ресторант е далеч по-приятен и топъл като усащане от интериора.
коментари
- коментари
- напиши коментар
- изпрати на приятел
- гласувай
Няма коментари към тази новина !