2 год. разлика

Лейди Гага изглежда е заимствала тоалета си за...

Да купуваме ли цветна сол: Какво да...

В момента много на мода са цветните видове сол - черна,...

Влади Въргала: Баба ме спаси от алкохола

отпечатай новината

20.11.2019 14:33 | Видян 787 пъти

Влади Въргала: Баба ме спаси от алкохола

„Баба ме спаси от пиенето". Това признание направи преди броени дни шоуменът Влади Въргала.

В откровен разказ бившият кукувец призна, че не любима жена или интимна половинка са го спасили от порока, а баба му. „Яви ми се по време на един делириум. Тогава реших, че трябва да сложа край”, споделя създателят на филма „Операция Шменти-капели.

Въргала признава, че неочаквано започнал да сънува баба си, която не спирала да го хока насън. Покойната жена се появила внезапно и крайно разтревожена му размахала пръст. Точно тогава комедийният ас взел решение да скъса с пиячката.

Въргала никога не е крил, че заради травмата с покойния си баща, решил да се опита да пие сериозно. Вследствие на това преживя редица проблеми.

Но дори и те не го отказаха от бутилката.

За сметка на това хокането на сън от старата му баба, която по-скоро била загрижена за него, успяло да го удържи да не пие.

Актьорът приема ситуацията с типичното си чувство за хумор, но споделя, че му се иска да го пуска поне за малко, особено когато играе и по-сериозни роли, пише „България днес”.

Наскоро споделил, че в една от постановките, които ролята му трябвало да бъде на садистичен убиец маниак, вместо да тръпне, публиката започнала да се смее още щом се появил на сцената. „Накрая даже тропаха с крака...", спомня си Въргала, който в момента обикаля Европа с моноспектакъла си „Мемоарите на един Въргал”.

Спектакълът вече мина с успех през Лондон, Чехия и Виена. Но няма да акостира заедно със създателя си в новата телевизия на бившия му съратник от „Ку-ку" Слави Трифонов, отсича Влади.

„Няма да отида в телевизията на Слави Трифонов, защото няма какво да кажа през екрана на хората.

Затова играя в спектакъла, за да имам контакт с публиката. Разбрах, че хората са тъжни, когато се подстригах и не ме разпознават. Когато не гледаш на хората като на левчета, всяка среща се превръща в тържество", признава още Въргала, който реши във Виена да върне парите на зрителите за закупените билети за спектакъла си.

И им подари удоволствието да му се радват безплатно.
автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !