Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Шеф Ангелов на кино с майка си

отпечатай новината

25.11.2019 15:42 | Видян 1197 пъти

Шеф Ангелов на кино с майка си

Най-педантичният кулинарен спец у нас – Шеф Виктор Ангелов, е любящ и грижовен син.

Звездата на „Хелс Китчън” заведе тези дни майка си в мола и прекара там с нея няколко часа. Двамата си поприказваха на воля, а гледаха и филм в киното към търговския център.

Преди да се насладят на американския филм „Пълно ускорение” Виктор и родителката му направиха тур по бутиците. По време на обиколката си по магазините те не си купиха нищо, но пък се осведомиха за най-новите модни тенденции в облеклото.

Когато до началото на прожекцията оставаше само половин час, топ готвачът и майка му отскочиха до едно на заведенията на мола. „Да ти взема сладичко?”, предложи шеф Ангелов, а госпожата прие да хапне набързо парче торта.

Кулинарят извади портфейла си, за да плати за пастичка, но после размисли и се отказа да прави поръчка. Дали пък не беше видял нещо съмнително в сладкишите? Не го твърдим, но знаем, че Виктор е голям професионалист и има нюх, коя храна не бива да се консумира.

Майка му не се разочарова, че не получи пожеланото парче торта. „Така и така не съм много гладна, по-добре да отиваме в киното”, рече тя и двамата се упътиха към мултиплекса. Докато чакаха да им скъсат билетите, Ангелов и родителката му разгледаха с интерес афишите и си набелязаха на кой филм да идат другата седмица.

Звездата на кулинарните риалитита „МастърШеф” и „Хелс Китчън” неведнъж е заявявал колко признателен е на майка си за подкрепата, която му оказвала през годините. Когато навремето решил да си отвори собствен ресторант, той не разполагал с достатъчно финансови средства и за да си осигури пари, заложил дома си. В същото жилище живеела и майка му, но тя не възроптала, че има риск да остане без покрив над главата. Госпожата вярвала в сина си, била 100 процента убедена, че той ще успее, пише Уикенд.    

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !