Ергенът отпрати Барбара и Виктория

Състезателката по борба Барбара Иванова и спортният...

Не съм комарджия, продадох 60...

Не съм комарджия, играл съм само покер и съм спечелил...

Принц Чарлз поема престола след Елизабет II?

отпечатай новината

28.11.2019 11:23 | Видян 1182 пъти

Принц Чарлз поема престола след Елизабет II?

Принц Чарлз влезе в ролята на принц регент, наследникът на престола се срещна с баща си, за да обсъди поемането на контрол над семейните дела, предава Daily Mail.
 

След телевизионното интервю на принц Андрю спекулациите, че принц Чарлз ще поеме кралския престол след оттеглянето на Елизабет Втора, което се очаква да се случи, когато тя навърши 95 години, се засилват.

Всъщност кралицата ще остане монарх, но първородният й син ще изпълнява ролята на регент. Елизабет Втора ще навърши 95 години след 18 месеца. На същата възраст съпругът й принц Филип се оттегли от публичните си ангажименти.

"Скандалът около принц Андрю и Епстайн даде възможност на принц Чалрз да излезе напред и да покаже, че той може да управлява. Никой не е по-голям от институцията на кралското семейство - дори и любимият син на кралицата принц Андрю", коментира източник от кралския двор пред The Sun. "Чарлз призна нещата и постъпи решително, точно като бъдещ крал, какъвто той може да бъде скоро".

Кралицата все повече намалява броя на своите публични изяви от 332 през 2016 г. до все още впечатляващите 283 през 2018 г. В същото време синът й Чарлз е предприел 507 през миналата година.

Вчера той посети баща си в имението им в Норфолк, Великобритания, където ще остане и през следващите няколко дни. Счита се, че е там и за да потърси съвет от принц Филип как трябва да действа оттук нататък кралското семейство след развихрилия се скандал около брат му.
Принц Чарлз решително подкрепи кралицата в искането Андрю да се оттегли от публичните си задължения. Двамата братя нямат планирана среща, но е неизбежно да не обсъдят въпроса през следващите седмици.

Счита се, че миналата седмица принц Чарлз е разговарял по телефона с майка си Елизабет Втора и смята, че са предприети достатъчно сериозни мерки около скандала.

 

Повече инфирмация: dailymail.co.uk

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !