Захари Бахаров изпусна Икар-а, взе го...

Пенко Господинов измъкна под носа на Захари Бахаров...

Преди да я познавам ме дразнеше:...

Любимият на Гала Стефан Николов призна, че преди да я...

Памела Андерсън отново по бански на плажа

отпечатай новината

28.11.2019 13:23 | Видян 1255 пъти

Памела Андерсън отново по бански на плажа

Със сигурност ролята на Си Джей Паркър донесе световна популярност на Памела Андесрън през 90-те години на миналия век. Сериалът "Спасители на плажа" мигновено я изстреля на върха на славата, превръщайки я в един от най-големите секссимволи по онова време.

Едва ли има мъж, който и до днес да не може да извика в съзнанието си образа на блондинката, облечена в червения бански костюм, пише Dir.bg.

Всъщност, независимо в колко продукции на малкия и големия екран участва след това звездата, тя завинаги ще остане запомнена именно с това си превъплъщение, което и досега ѝ носи дивиденти... 30 години след излъчването на пилотния епизод на предаването.

Памела, тичаща по горещия пясък на лазурен бряг - това се оказва наистина печеливша формула, тествана във времето. На нея залага и тв рекламата на австралийска компания, предоставяща пълна гама от автомобилни услуги.

На снимките Андерсън е облечена в прилепнал черен костюм за сърфинг, чийто цип е разкопчан и отворът стига под гърдите ѝ. Актрисата бързо привлече вниманието на няколко папараци, които я заснеха по време на работния процес, състоял се на крайбрежната ивица на град Бризбейн.

Кадрите предизвикаха множество положителни коментари от феновете ѝ, които са на мнение, че Памела изглежда прекрасно. Приятелите ѝ казват, че след като това лято се раздели с половинката си - футболиста на Олимпик Марсилия Адил Рами, тя е свалила килограми.

В края на месец юни т.г. актрисата публикува снимка в официалната си Инстаграм страница, към която написа текст, даващ обяснение на решението ѝ да прекъсне връзката си със спортиста, заради когото дори се премести в Париж.

"Трудно е да го приема. Последните (повече) от 2 г. от живота ми са били огромна лъжа. Бях измамена, че любовта ни е голяма. През отминалите дни се чувствам съкрушена от факта, че той е живял двойствен живот. Преди се шегуваше със съотборниците си, чиито любовници живеят по-надолу по улицата, в близост до собствените им домове. Той наричаше тези мъже "чудовища". Но още по-лошо е, че излъга всички ни... Как е възможно да контролира едновременно 2 женски сърца? Сигурна съм, че има и други. Как е възможно да съм помогнала на толкова много хора, но да не успях да помогна на самата себе си?", написа тя тогава.

Памела обвини 33-годишния Адил, че е поддържал взаимоотношения с бившата си приятелка, от която има две деца, и въпреки че той отрече, тя предпочете да се раздели с него.

В момента приятелите ѝ твърдят, че тя е по-щастлива от всякога и вече е продължила напред с живота си, без да съжалява за каквото и да било.


Снимки: The Sun

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !