Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Добата спечели Игри на волята

отпечатай новината

07.12.2019 10:10 | Видян 1405 пъти

Добата спечели Игри на волята

Добрин е големият победител в първия сезон на "Игри на волята". Той си заслужи любовта на зрителите и чек за 200 000 лв.

До финалните две битки стигнаха учителят по физкултура Юлиан, оперната певица Ана-Мария, акробатът Добрин и шофьорът Веселин.

В началото на края четиримата участници трябваше да мерят сили в игра за баланс. Веско, който се прочу с израза "Изглади ми ризата", надви пръв конкурентите си. Добата втори успя да се справи със задачата. Юлиян изоставаше през цялото време, но все пак успя да надвие Ана-Мария.

Втората битка в епизода тази вечер бе предимно за сила и издръжливост с пъзел накрая. Добрин пръв се справи със задачите, а Юлиян се класира след него. Веско се затрудни със задачата с пресмятане и това му коства шанса за голямата награда.

Припомняме, че Юлиян си спечели много неприятели в предаването, тъй като често влизаше в конфликт и обиди много от съотборниците си. Но той  определено се доказа като най-комплексен играч в битките и неведнъж спасява племето си в безнадеждни моменти.

Веско беше любимец на зрителите, докато не постъпи изключително грозно с Ана-Мария. Оперната певица беше най-слабото звено във всеки отбор, в който попадаше. Стигна се до етап в играта, в който заради нея отпадна Март и това беше първата провокация за Веско срещу нея. След това Ана-Мария изпрати и него на номинация и след като победи близначките, той накара Ана-Мария да му изглади ризата и да го нарича г-н Панчев. С това тя излезе жертвата, а той си спечели репутация на женомразец.

Добата бе единственият играч с кауза - неговата мечта е да спаси планетата и именно в тази посока акробатът твърди, че ще изхарчи голямата награда. Останалите членове от отбора на Траките често му се подиграваха, но той бе сред най-чистосърдечните играчи.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !