Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

"Градски легенди" търси нови лица

отпечатай новината

13.04.2009 15:30 | Видян 5264 пъти | Гласували 1

Тази неделя, Вили Сечкова даде старт на новия риалити проект на предаването на ТВ2 „Градски легенди” – „Новото лице”. В него екипът на предаването дава възможност на интересни и нестандартни личности да станат популярни лица от екрана. За първи път в родния ефир зрителите имат възможността да водят телевизионно предаване и да разпитат любимите си звезди за всичко, което ги интересува. Ограничения за пола, възрастта или външния вид на участниците в „Новото лице” няма. Важното е да имат желание да станат известни и да не се притесняват от камерата.

Всеки, който желае да участва трябва да напише кратка информация за себе си и да приложи снимка. Екипът на предаването очаква писмата на gradski.legendi@tv2.bg и София 1618, ул. Киевска 31, за „Градски легенди”.

След първичното отсяване десетима финалисти ще имат възможността да се запознаят с процеса на създаване на светското шоу, да направят първите си стъпки пред камера и дори да заменят Вили Сечкова, Антон Стефанов и Денди. Ментори на финалистите ще бъдат едни от най-популярните лица от тв екрана, а специално жури ще оценява кандидатите. Членовете на журито се пазят в дълбока тайна.

Победителят в „Новото лице” ще получи своя собствена рубрика в „Градски легенди” наесен.

От тази седмица „Градски легенди” има нови дни и часове на излъчване. Предаването, в което историите се раждат, ще се излъчва всеки четвъртък от 23.00 часа. Второто издание за седмицата пък остава в неделя, но ще започва с половин час по-рано – в 21.30. Промяната се налага заради старта на „Размяна на съпруги” и ще е в сила до началото на юни.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !