Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Този уикенд в "Градски легенди" гости ще бъдат Орлин и Яна

отпечатай новината

23.01.2009 12:15 | Видян 3473 пъти

Този уикенд в

В събота на гости на Вили Сечкова ще бъде победителят в „Dancing stars” Орлин Павлов. Пред камерите на предаването Орлин ще разкрие има ли наистина връзка между него и партньорката му Яна Акимова. Певецът ще хвърли и повече светлина върху скандалите около победата на „Каффе” в родния финал на „Евровизия”, в първото участие на страната ни в него. Колегиална ли беше постъпката на Слави Трифонов, който уличи групата на Орлин в измама, до какво е довел скандалът и виждал ли се е скоро певецът със Слави. Сред изненадите в съботния брой на шоуто са и признанията на Орлин за взаимоотношенията между него и Ники Кънчев, натискал ли се е с друг мъж в столично кино, както и страстното танго, което ще изтанцува с Вили.

В интервюто на светския експерт Антон Стефанов пък гост ще бъде певицата Валя. Наскоро фолкзвездата напусна продуцентите си от „Пайнер” и ще разкаже повече за причините да го направи, както и за проблемите с бившия си съпруг и плода, който загуби. Освен това Тони е подготвил интересен материал от промоцията на новия видеоклип на Краси Аврамов.

Всичко това зрителите ще научат в предаването на 24 януари от 22:00 часа.
В неделния брой на „Градски легенди” основен гост ще бъде един от най-известните журналисти у нас – Иван Гарелов. Мистър „Панорама” е отказвал покани на Азис, но не можа да устои пред чара на Вили Сечкова. С чар или не, водещата успя да разбере какви са прогнозите на Гарелов за събитията в Близкия Изток, какво е мнението му за новите журналисти и защо съди за втори път Нова телевизия. Трудно ли бе на Иван Гарелов да се преквалифицира от сериозен в забавен водещ, кои са най-забавните му моменти в телевизията и успя ли да танцува добре на музиката от „Зорба Гъркът” – това ще стане ясно на 25 януари от 22:00 часа.

В интервюто на Тони Стефанов гост ще бъде легендарният илюзионист Астор. Той ще разкаже повече за уникалния номер, който е подготвил за поредния си спектакъл, а освен това ще демонстрира и някои от любимите си номера в студиото на Сечкова.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !