Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Мира при Вили Сечкова заради Кали

отпечатай новината

22.09.2008 14:51 | Видян 6407 пъти | Гласували 1

Мира при Вили Сечкова заради Кали

Седмица след уникалното интервю с оперния певец и ясновидец Иван Рушев, накарало стотици зрители да изпращат писма с молба за контакт, срещу Вили Сечкова застана фолкпевицата Мира.

Поводът „пиленцето” на Милко Калайджиев да дойде в студиото на „Градски легенди” е новата й песен „Дай ми дай”. Скандалното парче накара колежката й Кали да заяви, че в попфолка вече има химн на проститутките.Зрителите на светското шоу имаха възможността да видят част от клипа към скандалната песен.

По време на разговора Вили засегна и една много лична история за Мира – катастрофата, в която загива интимният й приятел. За първи път певицата разказа повече за драмата и това как тя се е отразила на кариерата й.
Разбира се и тази седмица интервюто с известна личност не мина без коментарите на Лиляна и Денди.

По традиция Станислав Дочев показа какво ново и интересно се е случило в светския живот. В рубриката „Звездна карта” пък бяха представени известни личности, които имат известни проблеми с алкохола. 

В момента екипът на „Градски легенди” подготвя специална изненада за зрителите си. Създателите на предаването готвят рубрика, която съвсем скоро ще промени представите на зрителите за тенденциите в лайфстайла. Съвсем скоро феновете на светското шоу ще разберат за какво точно става дума.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !