Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Невена на три държави

отпечатай новината

13.04.2009 16:00 | Видян 5161 пъти | Гласували 1

Невена на три държави

Невена, Мариус Мога (от румънската сензация Morandi) и гръцката рап звезда NiVo (лидер на най-популярната съседска хип хоп формация Going Through) забъркаха летния хит сингъл! Парчето, се казва ZOOM [Bad Boys vs Super Girls]!

Денс парчето е по музика и текст на самия Мариус Мога, а NiVo се включва в реденето на рап римите. Промоцията на сингъла ще бъде на 27 април (понеделник) от 20:30 часа в нашумелия пиано бар "The Big Apple", където Невена, Мариус Мога и NiVo ще представят на живо ZOOM [Bad Boys vs Super Girls].

Работата по проекта се извършва едновременно в трите държави - България, Румъния и Гърция. В началото на април Невена записа вокалите в студиото на Мариус в Букурещ, а малко след това NiVo записва рап партията си в Атина. Инструменталът е изработен от самия Мариус и неговия екип, а парчето е смесено и мастерирано в Лос Анжелис.

Съвсем скоро тримата герои ще се съберат в София за снимките и на видео към парчето. Клипът е поверен на режисьора Стоян Радев и скоро ще има повече детайли какво точно ще се случва вътре.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !