Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Невена Цонева пя ънплъгд пред НДК

отпечатай новината

29.10.2008 12:10 | Видян 3928 пъти | Гласували 2

Невена Цонева пя ънплъгд пред НДК

Тридневен арт-фестивал по повод представянето на новия модел на Mercedes-Benz GLK се проведе в София пред Националния дворец на културата. Организатор на ефектното представяне на „Неочакваният” модел беше официалният вносител на марката у нас Балкан Стар.
 
Истинското лице на модела беше разкрито на 23 октомври вечерта с уникално цветно шоу от звуци и светлина. Финалът на първата вечер от фестивала беше поставен с концерт на група Остава, които събраха над 2000 свои почитатели пред НДК.

Под вещото ръководство на един от най-добрите рекламни и арт фотографи Александър Нишков, млади таланти изготвиха изложба на тема „Цветове в движение”. Най-добрите снимки бяха изложени на сцената пред НДК по време на изпълнението на диджеите от Метрополис.

Изненадата през съботния ден беше подготвена от известната българска дизайнерка Мариела Гемишева, която представи модно дефиле на дрехи, изработени от парашут. Облеклата бяха разкроени и ушити от ученици на дизайнерката в рамките на съботния ден. Вечерта софиянци бяха зарадвани от уникални ънплъгд изпълнения на младата поп звезда Невена Цонева и Тони.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !