Ето кой ще бъде следващият агент 007,...

На Арън Тейлър-Джонсън „официално беше предложена...

Панайот Панайотов в образа на Ал Бано...

Любимото шоу за имитации „Като две капки...

Българските туристически награди с второ издание

отпечатай новината

18.12.2019 17:42 | Видян 2277 пъти

Българските туристически награди с второ издание

В самото начало на 2020 година ще се проведе второто издание на българските туристически награди.
Много сме щастливи, че даже през юни, когато цялото Черноморие беше пазно, отличеният като Крайбрежен хотел на годината на първата церемония Blue Bay в Созопол беше 100% пълен, както разбрахме от победителката в нашата категория за Туристическа агенция на годината Анелия Байчийска, която спешно търесеше две за свои клиенти.

Няколко международни награди получи отличеният от нас като Екохотел на годината Кемпински Гранд Арена Банско. Отлично работи победилият в категорията за Зелен хотел на годината Спа хотел Белчин Гардън, както и Грийн Лайф на хотелиера на годината Йордан Куванджиев.

Перлата в короната на отличената за Верига на годината Шарлопов з хотел Пирин, пък отвори второто си крило и така затвърди позициите си като водещо място за настаняване и истинския гранд на курорта Сандански.
Все по-пълна е с гости избрания за Дестинация на годината Кюстендил – едно от местата, които в голяма степен ще могат да се възползват от сключеното споразумение на България с немската здравна каса за поемане на лечението на нейни пациенти, което в голяма степен ще стимулира спатуризма у нас.

В това число и в първия по рода си общински гранд хотел, заради който зеленият град спечели приза си за 2018 г.
И тази година международното жури със специалисти от нашата страна, САЩ и Швейцария ще обсъди новите кандидатури за Българските туристически награди и ще избере победителите.

Те ще станат известни отново на церемония в Националния дворец на културата.
Новото за второто издание на Българските туристически награди са някои категории, които със сигурност ще предизвикат голям интерес. Една от тях е Концептуален хотел.



автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !