Аз съм във Фейсбук само защото се...

"Аз съм във Фейсбук само защото се нуждая от...

Министър в оставка замина...

Министърът на командировките, както наричат...

Новата Родина отваря през 2020 г. с 2020 кв.м спа

отпечатай новината

18.12.2019 18:03 | Видян 2303 пъти

 Новата Родина отваря през 2020 г. с 2020 кв.м спа

35 години след откриването си за 9 септември 1984 г. и месеци преди да отвори врати обновен – това трябва да стане през втората половина на 2020 година, вторият по големина софийски хотел Родина видимо променя облика си.

След ремонта, който тече там трета година, той ще разполага с по-малко, но много по-хубави стаи – около 480 или около 40 повече от основния си конкурент – хотел Маринела. Те ще отговарят на съвременните изисквания на индустрията на гостоприемството.

Най-вероятно основен хит на хотела ще бъде големият над 2000 квадратни метра спа център, какъвто няма втори в столицата. И преди Родина имаше басейн, фитнес и бар в едно, разположени на два етажа под земята. Сега този толкова важен за съвременното хотелиерство дял на хотела ще бъде тотално преобразен и истински магнит.

На един декар ще се ширне казиното, което ще бъде още една от основните атракции на Родина след преоткриването, както беше и преди 4-звездният маршрутен хотел, както гласеше регламентацията му преди, да затвори за реконструкция.

Най-вероятно два ще бъдат ресторантите в хотела, като се очаква най-привлекателен за гостите да бъде панорамният. Няма да бъде възстановен първият китайски ресторант в републиката, който беше именно в Родина.

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !