Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

The Oberoi, Baron Palace и Premier Le Reve са хайкласата на Хургада

отпечатай новината

18.12.2019 17:26 | Видян 1540 пъти

The Oberoi, Baron Palace и Premier Le Reve са хайкласата на Хургада

Какво е най-доброто, което можете да направите в обетованата земя на Ол-инклузива? Естествено, че хотел, който не е ол-инклузив.
Точно това е идеята на най-изискания ризорт в Хургада. Неговото име е The Oberoi и е съставен от двуетажна клубна къща, по-скоро в марокански стил, и 100 малки вили – някой би ги нарекъл бунгала, пръснати по протежението на огромна площ, която обаче далеч не е най-хубавият хотелски парк в курорта. Между тях се ходи пеш или придвижването става с голф колички, като с голямо майсторство се вземат завойчетата под наклон на тесноватата алея, която ги свързва.

Класата личи още по клубната къща, която е ретро,

отдавна неремонтирана, но с патина, с антикварна мебелировка, чудесен вътрешен двор, където е любимото място за хранене на гостите – имат закуска и по желание може да им бъде осигурено още едно хранене – най-често вечеря.
Най-прекрасна обаче е огромната тераса към целия залив на ризорта с 850 м плаж, на която са разположени тук – там малки отомани, а се открива гледка, освен към морето и ивицата, и към общия басейн и заведението край него в ориенталски стил, че чак и до площадката за забавление, въоръжена дори с оръдия за пяна. Това уточнение се прави, защото

всяка от вилите има малък, по-скоро декоративен басейн

на разположение единствено и само на своите посетители. Няколко вероятно уникално, днес обзавеждането в ексклузивния клуб отстъпва на лукса в грандовете на Хургада.
Номер едно хотел в курорта е Baron Palace Resort Sahl Hashesh. Той действително внушава чувството, че е ориенталски дворец с орнаментираното, макар нарочно решено предимно в бяло лоби, с излизането на огромната тераса пред него гледката към цъфтящия му парк и прекрасния плаж, достъпен и през инфинити пул, но дизайнерски, е изумителна.
Всяка от просторните 645 стаи, която има късмета да бъде на партерния етаж, има достъп до виещ се покрай крилата на хотела басейн посредством кокетна тераса с 2 шезлонга и директно топване на краката оттам. Освен това, домакините са се погрижили за гостите, като са им оставили и тренди панамени шапки на всяко легло с бранда на кордата, за да личи отдалеч кой откъде е. Клубен лаундж и фантастичен японски ресторант са сред екстрите на хотела, където обаче действа и ол-инклузив.

Носителят на World Luxury Hotel Award ризорт Premier Le Reve e със 17 типа стаи

Хотелът е сърцето на т.нар. Bay Village, прекрасно оформена със свое собствено КПП, като че се влиза през граница на друга държава, фантастична зелена зона на Сал Хашеш, с прекрасна крайбрежна алея за каране на електромобили и разходки, с криволичещ въздълъг романтичен кей, без нито една сергия и с чудесно озеленяване наоколо, което слива градините и парковете на различните висококатегорийни хотели.
Стандартните стаи са с големина 49 кв.м – двойни на помещенията за настаняване, с които някои европейски хотели се гордеят, че били просторни. Във всичките има дрешници. В Де лукс стаите джакузитата са с изглед към морето.





автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !