Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

359 Hip-Hop Awards 2020 обявиха ТОП 5 във всички категории за изминалата година

отпечатай новината

27.12.2019 14:23 | Видян 1234 пъти

359 Hip-Hop Awards 2020 обявиха ТОП 5 във всички категории за изминалата година

Всички фенове вече могат да гласуват за своите фаворити в сайта на 359awards.com. ТОП 5 на номинираните в различните категории може да видите тук.

 

Номинираните в 8-те годишни хип-хоп награди са селектирани на база официалната годишна класация БГ ТОП 10 в най-големия сайт за хип хоп култура у нас www.359hiphop.com.

 

Тази година няма да има смс гласуване и всички фенове могат да гласуват за своите любими артисти или проекти напълно безплатно в сайта.

 

Правила за онлайн гласуване на 359 Hip-Hop Awards 2020

 

За онлайн гласуването :

В Категория Гласуване в официалния сайт на събитието www.359awards.com са публикувани в топ 5 онлайн формата за гласуване на всеки артист или проект. Само за категория R&B артист/група са 6 номинации, защото е сборна категория от мъже, жени и групи. Всеки потребител може да гласува свободно за всички или само за избрани категории от един IP адрес. След изпращане софтуерът блокира IP адреса на гласувалия и следи за опити за повторно гласуване. При опит за манипулация на вота през proxy сайтове, подадените гласове от подобни референти се анулират автоматично. Допълнително се следи за гласуване от динамични IP адреси от една и съща мрежа на един и същи доставчик. При установяване на злоупотреба получените гласове се анулират автоматично.

 

Може да гласувате през официалния сайт на наградите – www.359awards.com в бутон гласуване https://www.359awards.com/glasuvane-2/

 

Онлайн гласуването стартира на 27.12.2019 г и ще затвори на 02.02.2020 г. в 00.00 часа

 

Целият екип на 359 пожелава успех на номинираните артисти и ви очаква на гала церемонията по връчване на 8-те годишни хип-хоп награди, на 6.02.2020 година, в зала EFE Hotel Marinela, от 20.00 часа.

 

Водещи на церемонията са победителят във ВИП Брадър Wosh MC и Yoko от The top stoppers, които също ще забият на сцената на наградите. С ексклузивни изпълнения ще видите шест кратния носител на титлата „Рапър на годината“ 100 KILA, както и Ицо Хазарта и Homelesz, бат Венци и много други.

 

Ицо Хазарта тази година е с цели 5 номинации в различни категории, а зрителите ще разберат дали с Homelesz, имат и човек в 359 Awards...

 

Очаквайте скоро и цялата програма на най-голямото събитие за хип-хоп култура в България 359 Awards, както и кога и къде ще стартира продажбата на билети.

 

Следете всичко на 359awards.com, 359hiphop.com, facebook и инстаграм.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !