Как ултра редките сиамски близначки...

Най-известните сиамски близнаци в Америка се завръщат...

Бригада Нов дом ще подари голямо...

Дом, пълен с любов, смях и много игри, ще бъде изцяло...

100 кила прати респект на Лили Иванова

отпечатай новината

13.12.2019 11:39 | Видян 2528 пъти

100 кила прати респект на Лили Иванова

Неочакван подарък и жест на уважение получи примата Лили Иванова на поредицата си от три концерт в зала 1 на НДК, които бяха на 8, 9 и 10 декември. Сред десетките кошници и букети с цветя, които по традиция я заливат всяка година, изпъкна една пищна аранжировка от рози и хризантеми в бяло и розово и надпис „От 100 кила и приятели. Уважение и респект“.

Както обикновено певицата не пропуска да благодари не само на финала на спектаклите си, но и в страницата си във Фейсбук на всички, които са я уважили. Снимката на цветята, изпратени от рапъра и обаче предизвика истински фурор сред почитателите на изпълнителката на „Дантелената примка на нощта“.

Тя събра десетки коментари и стотици лайкове, като феновете на Лили се разделиха на два лагера.

Едните бурно критикуваха посланието на 100 кила, като подчертаваха, че думите „уважение“ и „респект“ имат еднакво значение. Другите пък искрено се радваха на жеста на изпълнител от съвсем различен жанр към примата. „Поздравления за господин 100 кила“ и „Ще ми бъде интересно една обща песен на Лили Иванова и рапъра 100 кила. Всичко е възможно“, бяха само малка част от коментарите под публикацията.

С цветя към Иванова се разписаха шефове на медии, председателят на Съюза на българските музикални и танцови дейци Станислав Поченски и голяма част от политиците, сред които кметът на София Йорданка Фандъкова, премиерът Бойко Борисов, президентът Румен Радев и съпругата му Десислава, министърът на културата Боил Банов, председателят на парламента Цвета Караянчева и нейният предшественик Димитър Главчев.

Най-сантименталният подарък тази година може би обаче е прекрасна, ръчноизработена картичка от 6-годишно момиченце на име Елена.

Тя сама е нарисувала Лили Иванова като принцеса с дълга коса и цветна рокля, обградена от цветя и микрофони. А текстът към нея гласи: „От Елена и Деси за Лили! Ние те обичаме! Бъди здрава!“

Припомняме, че певицата излезе на традиционните си вече концерти в три поредни вечери, които беше разпродала повече от седмица предварително и под бурните аплодисменти на феновете си изпълни близо два часа с чисто нов репертоар, като демонстрира и завидна физическа форма, завършвайки спектаклите си боса и подскачаща.

Източник: Monitor
Снимка: Ина Янева

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !