Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

България вече има песен за Евровизия

отпечатай новината

02.01.2020 09:23 | Видян 1151 пъти

България вече има песен за Евровизия

Младата певица Виктория Георгиева се подготвя с пълна пара за участието си на Евровизия напролет. Именно доброто представяне на песенния конкурс е сред най-големите й желания за новата 2020 г., сподели самата тя пред последователите й онлайн.

„Това изисква много отдаденост - усилени репетиции и подготовка, за които съм готова и ще дам всичко от себе си. Това е страхотна отговорност, но имам страхотен екип зад себе си, който много вярва в мен! Ключово е да намеря песента, която ще ме представи най-добре като артист и ще докосне всички. И мисля, че вече я имам!“, написа изпълнителката на I Wanna Know в социалните мрежи минути, преди да удари часът на новата година.

Георгиева върна лентата назад до година по-рано, когато била записала в тефтер мечтите си за 2019 г. Именно да получи шанса да представи България на Евровизия се оказва едно от желанията й. За тази година пък Виктория си пожелава още да реализира първия си албум, да се срещне с все повече хора и възможности чрез музиката и да отдели повече време за семейството си, което ще пътува заедно с нея към Ротердам за конкурса през месец май. Певицата не пропусна да си пожелае и да продължава да популяризира каузата за намиране на дом на бездомни животинки у нас.

Самата песен за Евровизия ще бъде представена за първи път в началото на месец март. До тогава тя ще работи по нея с едни от най-успешните европейски продуценти и композитори, предава Signal.bg.

Междувременно стана ясно, че всички билети от първата вълна пропуски, пуснати в продажба, са вече изкупени. Очаква се феновете да могат да подсигурят присъствието си на конкурса и от края на януари. Тогава ще бъде пусната втората вълна с билети, това ще се случи отново и през март. Общият брой пропуски, които ще бъдат в продажба, са 43 000. В това число са включени и билетите за двата полуфинала, финала, както и за репетициите.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !