Ергенът отпрати Барбара и Виктория

Състезателката по борба Барбара Иванова и спортният...

Не съм комарджия, продадох 60...

Не съм комарджия, играл съм само покер и съм спечелил...

ТОП 5 на най-очакваните албуми през 2020 г.

отпечатай новината

03.01.2020 12:23 | Видян 2255 пъти

ТОП 5 на най-очакваните албуми през 2020 г.

2019-а приключи, с което приключиха и равносметките. Вече и фенове, и артисти са обърнали поглед към новите 12 месеца, а ние даваме старт на 2020-а с поглед в близкото бъдеще, за да видим каква нова музикална продукция ни очаква.

Годината ще е озвучена със саундтрак във всякакви стилове, защото по предварителни заявки доста от топ представителите на жанровете са решили да вадят нови албум. Четири години след Revolution Radio, Green Day ще пуснат Father of All Motherfuckers на 7 февруари, а всички фенове се надяват да е поне толкова скандален, колкото заглавието. С нова музика ще ни зарадват и динозаврите Scorpions и Deep Purple (по предварителни обещания), предава Монитор.

Evanescence, Sepultura, Coldplay, The Cure и Pearl Jam, също обещаха да се разпишат. Определено се очертава една доста плодотворна година за китарните стилове, а рок и метъл феновете са на върха на щастието. Доста по-категорични в анонсите си са култовите The Killers, които вече обявиха и името на новата си тава - Imploding the Mirage.

Също направи и новата британска сензация – групата The 1975, която обра последните награди БРИТ. Тя ще пусне албума си Notes on a Conditional Form, но запазва цялата мистика около него като не споделя и дума за подробностите.

Е, няма цяла година да мятаме глави в ритъма на стържещи китари. За всеки ще има по нещо, защото още големи поп артисти решиха да овеществят творческия си устрем. Сред тях са The Weeknd, Риана, Кендрик Ламар, Кейти Пери, Сам Смит. Плановете при Tame Impala са в доста по-напреднал етап като вече е ясно, че следващата му продукция ще се казва The Slow Rush и излиза на 14 февриари. Колко романтично!. Дуа Липа пуска Future Nostalgia, Карди Би – Tiger Woods, Лана дел Рей - White Hot Forever, Селена Гомес – Rare, Halsey - Manic, Алиша Кийс A.L.I.C.I.A.

Сред всички тях обаче има албуми, които наистина дълго чакаме и са доста изстрадани от артистите и феновете. Затова „Монитор“ ги постави в класацията си ТОП 5 най-очаквани албуми за 2020 г. Ето кои са:


Ози Озбърн

10 години след последния му солов албум – Scream от 2010-а, Ози възкръсна на пук на всички, а новият му албум Ordinary Man трябва да излезе до дни. Тавата ще има 9 нови песни и е може би най-чаканото нещо сред меломаните. 10 години са много време. Принцът на мрака вече надигна малко завесата като ни пусна първи сингъл - Under the Graveyard - свежа глътка въздух с аромат на класическия Ози. „Това вероятно е най-важният албум, които съм правил от много време, може би от No More Tears насам. Този албум е дар свише, доказателство за мен, че никога не трябва да се отказвам“, заяви наскоро легендата на Black Sabbath. До Ordinary Man се стигна след като през 2019-а Ози се появи като гост в парчето Take What You Want на Post Malone. „Всичко започна когато Кели (дъщеря му) дойде и ми каза „Искаш ли да работиш по една песен на Post Malone?” Първата ми реакция беше „Кои по дяволите са Post Malone?!“ отидох в дома на Андрю (Уат, китарист) и той ми каза, че ще направим парчето много бързо. След като го завършихме, той каза „Не ти ли се иска да започнеш нов албум?“... И преди съм казвал на Шарън (жена му), че трябва да направя албум, но дълбоко в мен си мислех: „Нямам шибаните сили за това“. Но Андрю ме побутна. Надявам се хората да го слушат и харесат, защото сложих цялата си душа в този албум“, обяснява Ози. На всичкото отгоре метъл величието през пролетта и началото на лятото ще обиколи САЩ, а от октомври 2020-а започва тур в Европа.

Дрейк

Машината за чупене на рекорди Дрейк е готов да покори нови върхове през 2020 г. с нова музика. Още през април 2019-а той заяви, че пише нова музика, а преди по-малко от месец обяви, че предстоящият му шести албум ще излезе тази година. Новината поднесе на феновете си по време на изненадващо появяване на концерт на DaBaby в родния му град Торонто. „Отново съм в студио и се опитвам да довърша този албум, за да го пусна през 2020 г.“, заяви Дрейк.

Последната продукция на Дрейк - Scorpion от 2018 г., му донесе рекорд за най-стриймван артист на десетилетието в Spotify, като парчетата му са слушани цели 28 милиарда пъти. А сингълът му One Dance взе второто място в чарта за най-стриймвани песни за последната декада. През лятото пък стана първият самостоятелен артист, фигурирал над 200 пъти в класацията „Билборд“. Това е прецедент за 61-годишната история на чарта.

продължи >>

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !