Тарантино се отказа от последния си...

Рядко се случва обявен холивудски проект да бъде рязко...

Стефан Вълдобрев и Иван Лечев един...

Драматични ситуации, колекционерски истории и 100 точки...

Бийбър прави документална поредица за новия си албум

отпечатай новината

03.01.2020 15:56 | Видян 1726 пъти

Бийбър прави документална поредица за новия си албум

Джъстин Бийбър подготвя документална поредица от 10 епизода, в които ще покаже работата по новия си албум, който трябва да излезе през май. Серийте ще се излъчат в Youtube – платформата, която даде старт на кариерата на канадската звезда.

Първият епизод от "Джъстин Бийбър: Сезони" ще бъде пуснат на 27 януари. Поредицата ще включва и кадри „зад кулисите“ с поглед към личния живот на 25-годишния певец, в това число и непоказвани моменти от сватбата му с Хейли Бийбър и всекидневието с хората от най-близкото му обкръжение. Феновете ще могат да проследят и размишленията на певеца върху върховете и спадовете, съпътствали израстването му.

"Когато започнах, Youtube ми предостави платформа и общност, където да споделям музика, опит и моменти с моите фенове", се посочва в изявлението, направено от Джъстин Бийбър.
Канадецът не е пускал нов албум от 2015-а (от Purpose), а през 2017-а слезе от музикална сцена заради множеството си психични проблеми. С настъпването на нова година, той прави голямото си завръщане, като още утре ще излезе първият му сингъл Yummy. Планирано е и голямо Щатско турне.

Източник: Монитор
Снимка: Instagram

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !