Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Елтън Джон дарява 1 млн. долара за Австралия

отпечатай новината

08.01.2020 10:08 | Видян 1284 пъти

Елтън Джон дарява 1 млн. долара за Австралия

В Австралия продължава борбата с бушуващите от седмици горски пожари. Вече трети ден по-хладното време помага на пожарникарите при овладяването на десетките огнища. Въпреки това властите призоваха живеещите на източния бряг да имат готовност за евакуация, предаде Нова тв.

Междувременно все повече стават звездите от шоубизнеса, които даряват средства за справяне с огнената стихия. На концерт в Сидни, Елтън Джон обяви, че дарява 1 млн. долара в помощ на борбата с пожарите в Австралия.

“Това е едно абсолютно апокалиптично бедствие. Всички трябва да сте наясно с работата, която вършат пожарникарите. На фона на продължаващата 7 години суша, има хора, които загубиха живота си, опитвайки се да спасят домовете си”, заяви певецът.

„И не на последно място, положението е тежко и за животните, които загубиха местообитанията си. И честно казано, мащабите на тази сърцераздирателна трагедия са библейски. Затова тази вечер давам 1 милион долара на фонда за подпомагане на борбата с пожарите”, обяви Елтън Джон.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !