Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Аръков си партнира със Самюел Джаксън и Салма Хайек в нов филм

отпечатай новината

08.01.2020 12:44 | Видян 1477 пъти

Аръков си партнира със Самюел Джаксън и Салма Хайек в нов филм

Актьорът и тв водещ Иво Аръков може да се похвали с поредно участие в чуждестранна продукция. Родният талант застана пред обектива за холивудската лента „Бодигард на жената на убиеца“, в която главните роли са поверени на Райън Рейнолдс, Самюел Джаксън и Салма Хайек.

Снимките към първата част - „Бодигард на убиеца“, която излезе на голям екран през 2017 г., се осъществиха в България. За продължението от екипа заложиха на друга основна локация – Хърватия.

„Монитор“ научи, че все пак са заснети сцени към новия филм и в киноцентъра „Бояна“. Една от тях е именно с Аръков. Неговата роля не е голяма, но той веднага е спечелил симпатиите на екипа по време на кастинга.

„Поканиха ме на кастинг и режисьорът ме хареса. Правих кастинга на английски език, а ролята е на военен италианец. В конкретната сцена говорих на италиански.

"Забавното в тази ситуация е, че аз италиански не мога да говоря, но по някакъв начин съм хванал акцента и режисьорът и оператор, който е италианец, си помисли, че всъщност съм италиански актьор“, разказа пред „Монитор“ звездата от „Скъпи наследници“.

Това не е първият път, в който Аръков демонстрира добро владеене на чуждите езици. Припомняме, че той се справи добре и с турския в криминалната драма „Сблъсък“, в която си партнира с Къванч Татлъту.

Не е ясно дали у нас за „Бодигард на жената на убиеца“ са пристигнали основните попълнения в каста, сред които влизат още Антонио Бандерас и Морган Фрийман.

В първата част Салма Хайек изигра нахаканата съпруга на екранния наемен убиец, в чиято кожа скочи Джаксън, а затворническите сцени с нея се превърнаха в любими на зрителите. Сега героят на Рейнолдс – професионалният бодигард Майкъл Брайс, ще трябва да изостави „клиента си“ Дариус Кинкейд, за да брани живота на половинката му Соня. Поради по-голямото си участие в продължението актрисата с мексикански корени дълго учи бойни сцени, като наблегна на тренировки с ръкопашен бой.

Сценарият на „Бодигард на жената на убиеца“ е дело на Том О'Конър, а на режисьорския стол отново седна Патрик Хюс. Филмът ще излезе на голям екран през август 2020 г.

Междувременно родните телеманиаци очакват старта на друга продукция с участието на Аръков – сериалът „Съни бийч“, рожба на продуцентската къща на Иван и Андрей. Освен Иво, с участие в романтичната комедия се разписват актьорите Бойко Кръстанов, Явор Бахаров, Лидия Инджова и други.

Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !