Секс скандал с бивш селекционер на...

Бившият треньор на бразилски футболен тим за жени...

Тв водещата Ларса Пипън напомни за...

Ларса Пипън за пореден път реши да зарадва...

Даниел Крейг ще вади ножовете отново

отпечатай новината

08.01.2020 15:07 | Видян 1181 пъти

Даниел Крейг ще вади ножовете отново

Даниел Крейг ще се завърне за продължението на „Вади ножовете“. Това обяви режисьорът на заглавието, което е сред претендентите в настоящия награден сезон – Райън Джонсън. След като се пенсионира в костюма на Джеймс Бонд (последният филм с неговото участие „Смъртта може да почака“ ще излезе тази година – б.а.), Крейг ще разнищва нови мистерии като детектив Бланк.

Още преди церемонията по раздаването на наградите „Златен глобус“, където „Вади ножовете“ се бореше за три статуетки, Джонсън разкри, че вече работи по продължението. От оригиналния каст, в който влязоха още Ана де Армас, Крис Еванс и Джейми Лий Къртис, се очаква да се завърне обаче само Крейг. Джонсън („Междузвездни войни: Последният джедай“) е оптимист относно кога може да е завършил „Вади ножовете 2“, като си дава срок до следващата година.

Причината за светкавичния интерес на продуцентите от Lionsgate за още едно криминале под тази шапка е успехът на заглавието в боксофиса. То бе заснето със скромния за Холивуд бюджет от 40 милиона долара. От продажбата на билети по света пък филмът прибра близо 250 милиона долара. Или иначе казано „Вади ножовете“ спечели над шест пъти повече пари, отколкото са инвестирани в него.

Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !