Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Стриптийзьорка съди Джей Ло за 40 млн.

отпечатай новината

08.01.2020 16:23 | Видян 1551 пъти

Стриптийзьорка съди Джей Ло за 40 млн.

Дженифър Лопес започна годината по невероятен начин. Тя беше номинирана за награда „Златен глобус“, получи друга статуетка за филма си „Да свалиш Уолстрийт“ („Hustlers“) и през февруари ще я видим на Super Bowl заедно с Шакира.

За съжаление обаче и в живота на Лопес има сътресения, пише Tialoto.bg.

Изпълнителката се озова в центъра на скандал заради филма си „Да свалиш Уолстрийт“, който спечели повече от 150 млн. долара в световен мащаб. Лентата разказва истинската история на група стриптийзьорки, които мамят своите клиенти, за да оцелеят по време на Голямата депресия в САЩ.

Дженифър Лопес влиза в ролята на Рамона, която е глава на групата. Играта ѝ беше посрещната много добре от критиците и след като се сдоби с номинация за „Златен глобус“, най-вероятно ще получи такава и за „Оскар“. Освен че е една от героините, Лопес е и продуцент на филма.

Явно обаче не всички са били доволни от това, което са видели на екран. Саманта Барбаш, която служи като вдъхновение за Рамона, съди Дженифър и продуцентската ѝ компания за 40 млн. долара. Именно Барбаш е една от стриптийзьорките, които обират своите клиенти и това кара New York Magazine да напише статия за нея и нейните колежки през 2015 година.

Според обвинението на бившата стриптийзьорка, продуцентската компания на Лопес се е свързала с нея, за да поиска одобрението ѝ за филма. Такова обаче не е било дадено от Барбаш, но все пак „Да свалиш Уолстрийт“ се появява на екран. Също така лентата показва как Саманта злоупотребява с наркотици в дома си, където живее заедно с детето си по онова време.

Според самата нея обаче, това е напълно невярно и обидно. Според съдебните документи, цитирани от The Blast, Барбаш казва, че „повечето неща във филма са истина, има сцени, които показват г-жа Барбаш като безотговорен човек“.

Саманта съди продуцентската компания на Лопес за 20 милиона долара за нанесени нематериални щети и 20 милиона долара глоба за това, че са използвали личността ѝ без нейното съгласие. Барбаш също така иска съдът да издаде заповед, с която задължава всички копия на филма да бъдат предадени.

Засега няма официален отговор от Дженифър Лопес или от продуцентската ѝ компания.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !