Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Междузвездни войни отново на върха на БГ боксофиса

отпечатай новината

09.01.2020 09:07 | Видян 1037 пъти

Междузвездни войни отново на върха на БГ боксофиса

Деветият филм от трилогиите на „Междузвездни войни“ - „Възходът на Скайуокър“, отново зае първото място по гледаемост в родните кина. Това става ясно от обобщените данни на Националния филмов център, предава Монитор.

Филмът, режисиран от Джей Джей Ейбрамс, в който се сбогуваме с Люк Скайуокър и компания, направи премиерата си на 20 декември. За три седмици на екран той е проследен от 197 193 зрители, а от продажбата на билети е спечелил 2 316 611 лв.

След като още в дебютния си уикенд в кината у нас „Възходът на Скайуокър“ превзе първото място в класацията, покрай празниците лентата отстъпи с няколко позиции назад. Феновете обаче се завърнаха в залите през последните почивни дни, като отново дадоха тласък на любимите си „Междузвездни войни“.

Второто място тази седмица е за анимацията „Овца или вълк 2: Голям прас“. Тя е гледана от близо 13 хиляди души, като от боксофиса е спечелила 127 870 лв. Бронзът е за „Джуманджи: Следващо ниво“. Филмът е в родния киноафиш от средата на миналия месец. До момента е заинтригувал близо 116 хиляди зрители. От продажбата на билети пък е генерирал печалби в размер на 1 222 510 лв.

Топ 10 се допълва още от „Вади ножовете“, „Шпионски бъркотии“, „Замръзналото кралство 2“, „Диви и щастливи“, „Доза щастие“, „Болка и величие“ и „Пълно ускорение“.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !