Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Лейди Гага: Бях насилвана многократно

отпечатай новината

13.01.2020 11:05 | Видян 1937 пъти

Лейди Гага: Бях насилвана многократно

Опра Уинфри започна своето национално турне Oprah's 2020 Vision: Your Life in Focus във Флорида. Първият ѝ гост за тази година беше изпълнителката Лейди Гага, която направи шокиращо признание за живота си, когато е била на 19 години.

Това е първо турне на известната водеща от пет години насам. Уинфри и Гага разговаряха в продължение на час и засегнаха теми, свързани с психическото здраве на изпълнителката, борбата ѝ с фибромиалгията, както и слуховете за връзка между нея и Брадли Купър.

Фибромиалгията е заболяване, при което оплакванията са свързани с болки в мускулите и ставите, както и хронична умора. Състоянието предразполага към депресия и социално изолиране. Според експерти, фибромиалгията буквално може да изцеди физическите и психическите сили на човек.

„Дори в момента цялото тяло ме боли“, призна Гага пред Опра. Изпълнителката добави, че е намерила начин да се справя със състоянието. Тя признава, че в момента се подлага на терапия, която засяга психическото ѝ здраве и това ѝ помага с физическите болки. По време на интервюто двете дами разговаряха и за тежък период от живота на Гага.
„Бях многократно изнасилвана, когато бях на 19 години. В резултат на това страдам от посттравматичен стрес“, признава изпълнителката.

Тя добавя, че през това време е нямала възможност да осъзнае травмата и дори не е имала терапевт, който да ѝ помогне да се справи с това.

Причината – славата бързо я погълнала. „Изведнъж станах звезда и обикалях света. Влизах от една хотелска стая в друга, от лимузината отивах на сцената и никога не се опитах да се справя с този период“, казва Гага. Изведнъж всичко това обаче се отразява на тялото ѝ. Изпълнителката започнала да изпитва болка в цялото тяло като резултат от изнасилването.

Тя споделя, че трябва да има часове в училище, в които експерти да се занимават с психическото състояние на децата. Ден след интервюто Опра сподели видео в Инстаграм, на което се вижда, че признанията на Гага са разстроили водещата.

Разбира се, темата за Брадли Купър и предполагаемия романс между двамата също беше зачекната. Изпълнителката и Купър участваха заедно във филма „Роди се звезда“ и именно по време на промотирането му тръгнаха слухове, че двамата може да са двойка. Скоро след това Брадли и приятелката му Ирина Шейх се разделиха, което още повече накара феновете да мислят, че има нова звездна двойка.

Гага обаче призна, че няма нищо повече от приятелство между нея и актьора, а всичко е било една добра реклама. „Свършихме добра работа като заблудихме всички. Ние създадохме всичко това“, каза тя пред Опра.

За довиждане, Лейди Гага каза, че все още прави музика и съвсем скоро може да очакваме нов албум от нея. Що се отнася до Опра, тя ще продължи своето турне, а следващите ѝ гости ще бъдат Тина Фей, Дженифър Лопес, Мишел Обама и Гейл Кинг.


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !