Паола помага на Преслава в домакинството

2-годишната дъщеря на Преслава вече знае как да борави с...

Гери-Никол рециклира балната си рокля

Гери-Никол намери приложение на роклята си от...

Борисов и пиарът му Севи – герои на Москва. Кремъл. Путин

отпечатай новината

13.01.2020 17:37 | Видян 941 пъти

Борисов и пиарът му Севи – герои на Москва. Кремъл. Путин

Премиерът Борисов и неговата пиарка Севи станаха герои на седмичното предаване на държавната руска телевизия РТР Москва. Кремъл.

Путин, което представя задкулисните кадри и подробности около работата на властелина на червената империя.

Най-интересните кадри са от опита на медийната съветничка да обърне министър – председателя към себе си чрез дърпане, за да може да го снима анфас за собствения му Фейсбук профил, където редовно пуска видеа от живота на лидера.  Борисов приема със спокойствие жеста, докато Путин се опулва на подобно посегателство, което явно екипът му не би могъл да си позволи.

И премиерът, забелязал това, се обръща към Севи: „Е’ла ти, де“. След тези думи дългата схватка и неравната битка на пиарката с охранителите на Путин и Ердоган е възнаградена с няколко мига за спокойно отснемане на големите началници от нейна страна, които обиколиха родните медии.

В шеговит тон руските репортери представят и Борисов, който първо се свени да врътне кранчето на Турски поток, та се налага Путин да го подкани.

Нашият лидер дава и кратко интервю с обещание да работим по-бързо по свързването на тръбите със сръбските, докато президентът на комшийската страна и руският министър на енергетиката се изказват скептично по темата след него пред същия микрофон. РТР показа и опита на Борисов да прегърне шефа на Газпром Милер, трудно, но учтиво отклонен от московския монополист.

В шеговито – ироничен тон продължи и коментарът на водещия на обзорното предаване на официалния тв орган на Кремъл по отношение на България и нейното включване и изключване от Южен и Турски поток.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !