Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Радостта от живота по френски

отпечатай новината

14.01.2020 16:55 | Видян 531 пъти

Радостта от живота по френски

"Радостта от живота по френски" от Доменик Баро и Люк Милар е най-новата книга на издателство Ера, която от 15 януари ще е в книжарниците.

Интригуваща, любопитна, вдъхновяваща, полезна книга в духа на бестселърите "Атлас на щастието", "Така го правят датчаните", "Това е Нидерландия или защо лалетата са различни", "Улови сърцето на Сицилия".

„la vie est belle“ - тази прочута фраза описва онова специфично отношение на французите към живота, което ги отличава от всички нации по света. С прочутите кафенета и бутици, изискани дрехи, опияняващи парфюми, примамливо ухание на кроасани, легендарни писатели и величествени замъци, Франция пленява въображението.

Но в какво се крие безспорният чар и магнетизъм на Франция? Защо е на първо място в света като туристическа дестинация? И защо французите са смятани за мърморковци и самохвалковци?

Доминик Баро и Люк Милар решават да развенчаят всички митове и да ни разкрият тайната – как да открием радостта от живота. Френският начин на живот е удоволствие, а насладата винаги е приоритет. Щастието е едновременно лично и споделено. То е апетит към живота, безгрижно отношение, любопитство към новото и увереност в това, което бъдещето носи.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !