Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Тина Фей и Ейми Полър ще водят наградите Златен глобус догодина

отпечатай новината

15.01.2020 16:56 | Видян 921 пъти

Тина Фей и Ейми Полър ще водят наградите Златен глобус догодина

Комедийното дуо Тина Фей и Ейми Полър ще се завърнат на сцената в „Бевърли Хилтън“, за да поемат още веднъж щафетата от Рики Джървейс. Това стана ясно, след като актрисите обявиха, че ще бъдат водещи на церемонията по връчването на наградите „Златен глобус“ догодина.

Това ще е трета изява на Фей и Полър на събитието. Те забавляваха зрители и звезди от 2013 до 2015 г. включително. Първият им опит като водещи на Глобусите отново беше вследствие от предизвиканото от Джървейс недоволство в средите.

"Няма как да отречем, че комедийната химия на Тина и Ейми е заразителна", каза и президентът на Асоциацията на чуждестранната преса в Холивуд Лоренцо Сориа.

Професионалната стиковка между бъдещите водещи на отличията „Златен глобус“ стартира още в края на миналия век, когато двете участват заедно в предаването Saturday Night Live. През годините пътищата им отново често се пресичат на екрана, като заедно те участват още във филми като „Гадни момичета“, „Майка под наем“, „Сестри на макс“и Wine Country (режисьорски дебют за Полър).

Източник: Monitor
Снимка: AP



автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !