Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

10 000 аплодират Виктория Георгиева в Амстердам

отпечатай новината

16.01.2020 11:45 | Видян 844 пъти

10 000 аплодират Виктория Георгиева в Амстердам

Близо 10 хиляди меломани ще аплодират Виктория Георгиева по време на един от стартовите промоционални концерта за Евровизия. Тя е сред първите участници потвърдили присъствието си на събитието в Амстердам.

Промоционалният концерт ще се проведе на 4 април, само месец, след като Георгиева ще представи и пред родната публика песента си за Евровизия.

Към момента тя работи активно по парчето. Тази седмица Виктория ще участва в музикален лагер в Лондон, където работи с композитори и текстописци от Обединеното кралство. Подобен лагер беше организиран и в София от 8 до 13 януари, като в него взеха участие български и международни композитори.

В столицата на Нидерландия ще се изявят почти всички претенденти за голямата победа на конкурса. На терен ще има и журналисти, които ще запознаят света с най-интересните според тях певци. Българката е на челните позиции в класацията на феновете за това кой артист са най-нетърпеливи да видят.

Двата полуфинала и големият финал на Евровизия 2020 ще бъдат излъчени на живо по БНТ 1 на 12, 14 и 16 май. Още на 28 януари пък ще стане ясно в кой от двата полуфинала ще участва България.

Източник: Monitor




автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !