Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Били Айлиш води звезден отбор на сцената на БРИТ

отпечатай новината

18.01.2020 10:30 | Видян 1324 пъти

Били Айлиш води звезден отбор на сцената на БРИТ

Организаторите на най-престижните музикални награди във Великобритания – БРИТ, които ще се състоят на 18 февруари в лондонската зала О2, обявиха официално листа със звезди, които ще направят изпълнения на живо по време на церемонията за връчването на призовете.

Начело на програмата е детето феномен Били Айлиш, която тази година получи номинация в категория „Международна изпълнителка на годината“. Припомняме, че 18-годишното нацупено момиче се бори и за общо 6 награди „Грами“ тази година, като постави и рекорд за най-млад изпълнител номиниран в четирите основни категории -„Албум на годината“ с When We All Fall Asleep, Where Do We Go?, „Песен на годината“ и „Запис на годината“ с Bad Guy, и „Най-добър нов артист“.

На сцената на зала О2 ще се качат още Хари Стайлс, Луис Капалди, Стормзи и Мейбъл. Всички те ще се борят за статуетки БРИТ като Стайлс ще опита да грабне два приза – в категория „Най-добър изпълнител“ и „Албум на годината“ за Fine Line.

Капалди пък е с най-много шансове за признание – 4 - „Албум на годината“ за Divinly Uninspired to a Hellish Extent, „Песен на годината“ със Someone You Loved „Най-добър изпълнител“ и „Най-добър нов изпълнител“. Стормзи, който регулярно обира наградите, и Мейбъл пък ще се съревновават за по три статуетки и ще тръпнат зад кулисите, докато се подготвят за живите си изпълнения на церемонията.

Източник: Monitor
Снимка: Ройтерс

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !