Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Ким Кардашян иска реформа в американските затвори

отпечатай новината

21.01.2020 15:33 | Видян 1260 пъти

Ким Кардашян иска реформа в американските затвори

Ким Кардашян продължава да се занимава с правосъдната система на САЩ. Миналата година риалити звездата обяви, че започва да учи за адвокат, след като помогна за освобождаването на Алис Джонсън. Жената излезе на свобода след 20 години в затвора от доживотната си присъда за участие в наркотрафик.

Това, което е повлияло на Кардашян да се заеме със случая е, че през 1996 година съдът осъжда Джонсън без право на гаранция. Престъплението е било първо провинение за жената, но чистото ѝ минало не ѝ помага пред съдията. Именно това развитие на ситуацията кара риалити звездата да се замисли за съдебната система на Съединените щати и как тя може да се промени.
„Харченето на парите ми за материални неща вече не ме задоволява както преди. Да спася живота на някого и да го правя веднъж годишно, това ще запълни сърцето ми напълно“, каза през 2018 година Кардашян.

След като излезе на свобода Алис Джонсън изпрати писмо до Ким, в което ѝ благодари за усилията ѝ. „Давех се и вие успяхте да ми хвърлите спасителен пояс“, казва тя.

Сега съпругата на Кание Уест ще задълбае още повече темата, свързана с правосъдната система на САЩ. Тя ще пусне документален филм, който засяга историите на четирима затворници, които, според Ким и правни експерти, са неправилно осъдени. Името на филма ще бъде „Kim Kardashian West: The Justice Project“ и ще излезе на 5 април.

Според „Daily Mail“, лентата ще е дълга два часа, в които ще видим как Кардашян посещава затвори, в които се намират „жертвите на правосъдната система“. Ким публикува и трейлъра в Инстаграм.
„Реформата в правосъдната система е нещо много важно за мен и нямам търпение да споделя тези истории с вас“, пише звездата в социалната мрежа.

Видеото започва с думи от Кардашян, в които тя изразява своето разочарование от състоянието на системата. „Хората заслужават втори шанс“. Разбира се, много хора сметнаха, че това е нов ход, чрез който Ким да привлече внимание. По време на събитие на „Асоциация на телевизионните критици“, тя призна, че е готова за критиките и вече е свикнала с тях.
„Не го правя за публичност. Наистина ме е грижа за тези хора“.

Според вестник „New York Times“, очаква се Ким Кардашян официално да се яви на изпит за адвокатска степен през 2022 година. Тя вече завърши първата си година стажуване в адвокатска кантора в Сан Франциско.

„Kim Kardashian West: The Justice Project“ ще бъде пуснат на 5 април.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !