Отличникът на Hell’s Kitchen бе...

Самопровъзгласилият се за цар на равиолите Кирил се...

Стефан Вълдобрев и Обичайните...

Осем града и нов албум с единайсет нови песни...

Гришо, това пижама ли е?

отпечатай новината

21.01.2020 15:48 | Видян 1366 пъти

 Гришо, това пижама ли е?

Григор Димитров бележи и на корта, и на страниците с модни изяви! Родният тенисист се появи на първия си мач на Australian Open 2020 и привлече всички погледи, но далеч не само заради техниката си на игра.

Той се появи в екип на голям спортен бранд, решен в тъмносиньо с принт на светли петна. Изненадващото е, че горната и долната час на екипа, облечени заедно, явно приличат на пижама, особено според феновете на първата ни ракета.

Кадърът бе публикуван в официалния профил на Australian Open в Инстаграм, където събра стотици коментари за кратко време.

Част от тях поздравяват Григор за първия му мач, но другата се съсредоточава върху въпросния спортен екип.

„Нашето момче изглежда добре подготвен за парти по пижами“, „Много Zoolander стил“ и „Сериозно ли, Григор?“ са само част от коментари на фенове.

Разбира се, появиха се и множество, които защитават избора за облекло на своя фаворит, обяснявайки, че той може да облече каквото си поиска без да му пука за мнението на околните.

Самият Григор Димитров отговори на критиките за облеклото.

„Общо взето нямам против да нося каквото и да е. Мисля, че екипът е готин. Всъщност го обичам. Обичам цветове... Обичам да експериментирам, а когато съм на корта, не мисля особено много за екипа. Въпреки това е приятно да се чувстваш удобно. Имам късмета Nike да зачитат мнението ми“, сподели родният тенисист.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !