Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Защо никой не говори за новите бански на Victoria’s Secret?

отпечатай новината

25.01.2020 09:32 | Видян 1907 пъти

Защо никой не говори за новите бански на Victoria’s Secret?

За първи път видяхме колекцията на Victoria’s Secret бански за пролет-лято 2020 преди няколко дни, а интересът към нея си остава нулев.

Това е втората колекция на марката след завръщането им миналата година. Моделите отново са доста типични – много от тях са в черно-бяла гама с обичайния за марката дизайн. Виждаме няколко цветни акцента от зелено и синьо, както и традиционния животински принт.

Фотосесията е снимана в Кабо, а фотографът е Ана Палма. От марката описват кампанията като вдъхновена от тропика и тенденцията с принтовете.

Леко скучни, но пък по-добри от предишната колекция, моделите не заслужават твърде голямо внимание и може би точно заради това те не получиха почти никакво.

Видеото, с което от марката обяви началото на кампанията, има значително по-малко гледания и коментари в социалните мрежи в сравнение с останалите клипове за кампаниите им. А ако го сравним с интереса, който предизвика първата колекция бански, успехът на тази е нищожен.

Критиците също все още мълчат и не дават своето мнение – което сам по себе си е лош знак. Ако питате нас – новите предложения на марката са предвидими и доста очаквани. Въпреки че забелязваме стъпката напред след последната колекция, моделите продължават да са слабо копие на предишните им дизайни, които жените от цял свят обикнаха.

Вие какво мислите – разгледайте снимките в галерията и преценете сами.

Източник: missbloom

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !