Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Папи Ханс забрави португалката

отпечатай новината

24.01.2020 17:23 | Видян 2337 пъти

Папи Ханс забрави португалката

Папи Ханс, за когото се говори, че ще има рубрика в новото вечерно шоу на бТВ, обърна завинаги гръб на голямата си любов - португалката Рита, пише HotArena.

От няколко месеца насам двамата изцяло са спрели комуникацията си и се държат така, сякап никога не са имали нещо общо. До зимата екзотичната девойка беше сред малкото жени, които Константин Трендафилов, както е истинското му име, следваше в социалните мрежи. Той не пропускаше и публично да изрази симпатиите си към нея като харесваше почти всяка нейна снимка.

От интернет любовта им обаче вече няма и следа. Причина за разлъката е най-вече разстоянието, което ги дели. Рита няма никакви намерения да напусне гореща Портигалия и да зареже живота си там, за да е с нашенеца. Той също заявил, че не вижда бъдещето си извън България за момента, тъй като тук гради кариера и е звезда.

Двамата си дали сметка, че не могат да поддържат връзка от разстояние и след като не могат да са заедно, е по-добре да се разделят. Папи неведнъж е признавал, че голямата му любов до момента е именно португалката. За първи път той разказа за нея докато беше във ВИП Брадър.

"Това са най-хубавите отношения с жена, които съм имал някога. Просто ми пръсна мозъка", откровено сподели той. С Рита се запознали през лятото на 2018, докато тя била у нас по студентска прогарама. Изкарали заедно само 2 месеца, които обаче били достатъчни на Папи да хлътне по нея. След това тя трябвало да се прибере в Португалия.

Продължили да комуникират онлайн, но постепенно чужденката се отдръпнала. Миналата година певецът пусна песента "Твой", която посвети именно на Рита. Тогава двамата започнали пак да си пишат и чувствата пак пламнали. Миналата есен Папи дори замина в Португалия именно при далечната си възлюбена, но не успя да остане там дълго време. Точно след любовния воаяж отношенията им приключили.

В светските среди се говори, че именно екзотичната португалка е причината за раздялата на Папи и Дара. Двамата бяха заедно около година и категорично отричаха помежду им да е застанал трети човек. Обясненията им обаче коренно се разминават.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !