Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Съни бийч тръгва по bTV на 28 февруари

отпечатай новината

27.01.2020 13:55 | Видян 1595 пъти

Съни бийч тръгва по bTV на 28 февруари

Тази пролет bTV и „Междинна станция“ ще предложат на телевизионната аудитория новия български сериал „Съни бийч“. Всеки петък от 21,30 часа той ще пренася зрителите в пъстрия свят на една от най-посещаваните и коментирани български туристически дестинации – Слънчев бряг.

Най-новият български сериал в програмата на bTV се отличава с уникален хумор, поднесен по свеж и лек начин. Историите в „Съни бийч“ ще завладеят зрителите със своята автентичност, динамика и съвременно звучене, като в тях има всичко – любов, приятелство, задкулисни игри, борба за професионална реализация и власт, борба да бъдеш себе си и да имаш бъдеще с децата си.

„Съни бийч“ разказва историята на четирима приятели, сезонни работници в Слънчев бряг. Те са млади, умни, находчиви и много различни. Свързва ги изключително приятелство, основано на взаимно доверие, честност и откритост. Житейският път, личните им истории и амбиции ги отвеждат в черноморския курорт, където те не просто работят и се забавляват, но и се налагат като добри професионалисти. Настъпва обаче мигът, в който четиримата попадат на кръстопът. Всеки трябва да се изправи срещу собствената си съдба и да поеме живота си в ръце. Този повратен момент се случва именно в Слънчев бряг - място, където цари безкраен купон. Това превръща курорта в олицетворение на хаоса, в който реално се намират персонажите в този етап от живота си.

Снимки: bTV

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !