Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Правят Гадни момичета 3

отпечатай новината

27.01.2020 14:07 | Видян 1361 пъти

Правят Гадни момичета 3

"Гадни момичета“ отново ще завладеят големия екран. Това съобщи актрисата Тина Фей, която не само участва в оригиналния филм от 2004 г., но бе и автор на сценария.
 

Много съм развълнувана да доведа отново „Гадни момичета“ в киносалоните. Невероятно беше да видя колко значат филмът и мюзикълът за публиката. Прекарах 16 години с тези герои. Те са моята версия на „вселената на Марвел“ и ги обичам много", намигна звездата пред The Wrap, предава Монитор.

Мюзикълът, който бе вдъхновен от „Гадни момичета“, направи премиерата си през 2017 г. и бързо се превърна в хит на Бродуей. Фей отново участва като сценарист. Оригиналната музика бе поверена на Джеф Ричмонд, а текстът на песните – на Нел Бенджамин. Всички те ще се завърнат, за да работят отново по филма за Кейди и „пластичните“, като целият проект ще бъде вдъхновен именно на мюзикъла.

Това ще бъде трета кинопродукция под щампата на „Гадни момичета“. След като Линдзи Лоън, Аманда Сейфрид, Рейчъл Макадамс и Лизи Каплан забавляваха тийнейджърите в оригинала от 2004 г., през 2011 г. ABC Family направи свой римейк.

Междувременно Лоън изяви желание да се върне отново към продукцията. Това е малко вероятно да се случи в този филм.

Снимка: Getty Images

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !