Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

И Лъчо от Скандау с погача за бебето

отпечатай новината

29.01.2020 10:23 | Видян 1706 пъти

И Лъчо от Скандау с погача за бебето

Лъчо от група „Скандау“ и приятелката му почерпиха за бебето. Преди броени дни Ралица Константинова събра най-близките си жени на погача за здравето на момиченцето.

„Щастие е да имам такива страхотни хора около себе си!“, написа любимата на изпълнителя в Instagram и сподели един кадър от събирането.

На снимката Ралица е седнала на стол и държи в ръцете си бебето, а над нея четири орисници изпълняват традиционния ритуал с питка, бяла кърпа и мед.

„Много да сте здрави и да се радвате взаимно“, написа приятелка на Константинова под кадъра.

Откакто роди, младата майка сподели за първи път снимка с бебето в началото на 2020-та, пише Tialoto.bg. С кадъра, на който заедно с Лъчо гушкат момиченцето си, тя направи равносметката си за изминалата година и написа:

„И нека продължим да сме си същите идиоти... (Майка ми ми се скара, че съм написала „идиоти“. Не са важни думите, а какво сме вложили в тях, нали?) Интересното тепърва предстои“.

Лъчезар Евтимов и Ралица Константинова станаха родители в средата на декември, като не афишираха появата на детенцето. По-рано дуетната половинка на рапъра – Тото, стана татко на син, който кръсти Доминик.   


Снимка: Instagram

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !